Villa CANNES

274 m2

3

3

Villa Cannes- exklusivt och modernt massivträhus.

Villa CANNES en exklusiv villa med unik design passar dig som söker ett större exklusivt boende som väcker uppmärksamhet i grannskapet utan att vara skrytsam men som väl pryder sin plats.

Här möts naturnära varma färger, sömlösa panoramafönster med en öppen planlösning.
Har du en tomt med sjöutsikt eller varför inte ett högt läge och vill fånga in naturens skönhet och njuta av utsikten då är Villa Cannes det självklara valet för dig.

Huset är uppdelat i två längor där den öppna ljusa hallen fungerar som avdelare emellan längorna och ett plus är att hallen har en mycket rymlig inbyggd garderob.

Villa Cannes kombinerar allt som värdesätts i dagens moderna hem där det i den ena av huslängorna finns ett kök med skafferi, en rymlig matsal och ett vardagsrum där man via de generösa skjutbara glasdörrarna ges access till den rymliga altanen.

I den andra huslängan finns det tre (3st) sovrum varav det stora sovrummet har egen gå-in klädkammare och badrum.

I denna sovrumslänga finns också ett rymligt bastukomplex, tvättstuga, förråd samt badrum tillhörande de övriga två sovrummen.

Finns behovet kan du också lägga till ett extra sovrum och med det få fyra (4st) sovrum och varför inte lägga till ett extra badrum när du ändå är på gång.

274 m2

3

3

Välkommen att kontakta oss

Postadress:
Manorex Bygg AB
Björnsonsgatan 173, lgh 1202
168 43 Bromma
Stockholm, Sweden